Nejnovější recenze ze sekce Diáře
o.k.
velikost
Splňuje požadavky
- mě vyhovuje že je 14 denní používám už léta . Krásná vazba diáře
Tento diář jsem si nakonec nekoupila, upřednostnila jsem formát B6. Nicméně měla jsem objednané oba formáty, A5 i B6, abych měla možnost přímého srovnání a mohla si vybrat, co mi více vyhovuje. Sice to byl na prodejně při přebírání zboží trošku problém, ale díky vstřícnosti personálu se nakonec vše vyřešilo k mé plné spokojenosti.
- krásný diář, velmi dobře vnitřně uspořádaný, vyhovuje mým požadavkům na diář
Diář přišel zatavený ve fólii, takže jsem musela přemluvit personál v prodejně, aby mi umožnili před zaplacením do diáře nahlédnout a rozhodnout se, zda si ho koupím nebo ne.
Pěkný...
- Kabelková / kapesní velikost
- Pečlivé zpracování
Miniaturní verze oblíbených kroužkových diářů Filofax. vejde se i do malé kabelky. Menší výběr náplní oproti větším sourozencům, v tom však nespatřuji nevýhodu - v malém kapesním diáři nepotřebuji telefonní seznam Ulanbátaru.
- málo místa na poznámky , zbytečně moc plánování
- Kupuji již po několikáté, maximální spokojenost.
- každý rok skvěle využitý diář
za mě má vše co potřebuji. navíc krásný design, miluju eiffelovku
- kvalita
- dražší
koupila jsem již druhým rokem, jsem nadmíru spokojena, používám intenzivně každý den a stále výborně vypadá :)
Používám ADK v plné spokojenosti dlouhá léta.
Diář je naprosto úžasný, nádherné zpracování a jemnost kůže je super. Taky se mi velmi líbí rozvržení stran u týdenního kalendáře. Oproti ostatním výrobcům je nejlepší. Když ho srovnám s ADK diářem, je tento od Filofaxu mnohem profesionálnější.
- Všem fanouškům Harryho Pottera doporučuji!
přehledný pracovní diář
????
- vypadá moc pěkně
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »